Yangın Merdiveni Kapısı Günlükler

Wiki Article

Bu nedenle elan koca bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın bapsı, yangın esnasında kayırma katkısızlamaz ve bu nedenle elan düşüt bir fiyata sahiptir.

Etiketler: panik barlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı fiyatları, camlı yangın kapısı

Yangın bapları, yangınla savaş ekiplerinin müdahale etmesine ve yangının muayene şeşna düzenınmasına yardımcı olurken, aynı zamanda binadaki insanların güvenli bir şekilde boşaltma edilmesine olanak tanır.

Yangın Bapsı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması nedeniyle yangın anında insanoğluın duman zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya hakikat ve kolaylıkla açılabilen mimariya sahiptir.

Kapının Aksesuarları : Yangın Çıkış Kapılarının en önemli aksesuarı ürkü pas kilit sistemidir. Bu mekanizma sayesinde kapı biricik bir hareketle açılabilir ve hızlı bir şekilde boşaltma katkısızlanabilir.

Yangın yönetmeliğine onat bir şekilde hazırlanan kapıların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Gereç: Yangın kapılarında çoklukla çelik veya ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı daha dayanırlıklidir.

Kaçış istanbul Yangın kapısı fiyatları merdivenlerinin örek, tavan ve kaideında tek taçıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en azca 120 an dayanıklı örek ve en azca 90 zaman dayanıklı duman sızdırmaz kapı ile öbür taksimmlerden ayrılır.

Sertifikasız yangın bapları da normal maliyetli seçenekler olarak tercih edilebilir. "Bozuk yangın kapısı" ifadesi, sertifikasız yangın bapları midein kullanılan bir tabirdir ve bu baplar konuşu bir almaşık sunar.

Yangına dayanıklı ivedi çıkış bapları, ölçün kapılara için daha pahalı olabilir. Bu bapların fiyatları 3500 TL'den başlayıp 15000 TL'ye denli çıkabilmektedir.

Ürünlerimiz TSE yangın kapısı sertifikasına sahiptir. Bu sertifikanın semtıteselsül firmalar yangın bapsı deney raporlarına da iye olmalıdır.

Bütün yangın kasası ve kanatları faziletli lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylelikle montajdan sonra örgülabilecek sıva onarımı ve boya medarımaişetleri yüz baplar pert görmez.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Yangın merdiveni ısıevet karşı dayanıklı ve yanmaz malzemelerle imal edilmesi gerekmektedir. Bu konuda da en dayanıklı malzeme olan çelik akla gelmektedir. 

Report this wiki page